LISENSSI & LOMAKKEET

Kilpailulisenssi

Jokaisen suomalaisen liiton kilpailuihin osallistuvan kilpailijan tulee lunastaa liiton lisenssi. Tämä koskee kaikkia otteluluokkia ja myös ulkomaalaisia, jotka edustavat suomalaista seuraa. Kilpailulisenssi pitää olla maksettuna ennen kuin voi kilpailla ja tosite lisenssin maksusta tulee esittää kilpailujen punnituksen yhteydessä.

Suomen Vapaaotteluliitto on mukana Suomen Potkunyrkkeilyliiton lisenssivakuutuksessa siten, että vapaaottelulle on lisätty omat vakuutusluokkansa potkunyrkkeilyliiton olemassaolevaan Pohjolan lisenssivakuutukseen. Vakuutus on tässä vaiheessa tarjolla vain harrastajille ja amatööriottelijoille. Nykyinen lisenssikausi on ajalle 1.9.2014 – 31.8.2015.

Vakuutus on pakollinen kaikilla kilpailijoilla. Urheilija voi ottaa myös jonkun muun kuin Pohjolan lisenssivakuutuksen, mutta sen antama vakuutusturva pitää olla vähintään sama kuin Pohjolan lisenssivakuutuksessa. Mikäli urheilija ottaa vakuutuksen jostain muualta, hänen pitää lunastaa vakuutukseton lisenssi, katso tarkemmat ohjeet alla. Ammattilaiset valitsevat aina vakuutuksettoman lisenssin ja syöttävät lisenssilomakkeelle muualta hankitun vakuutuksen tiedot.

Lajilisenssiin kuuluu kaksi osaa:
1) liiton lisenssiosuus (20 € ajalle 1.9.2014 – 31.8.2015)
2) OP-Pohjolan tapaturmavakuutus (jos sinulla on jo oma tapaturmavakuutus, niin katso vakuutuksettoman lisenssin ohjeet alta)

Vapaaottelulisenssin ja -vakuutuksen hinnat 1.9.2014 – 31.8.2015:
A-lisenssi 288 €
B-lisenssi 145 €
H-lisenssi 159 €

A-lisenssi on 18 vuotta täyttäneille amatöörikilpailijoille ja B-lisenssi on alle 18-vuotiaille amatöörikilpailijoille. H-lisenssi on harrastajille. Lisenssiluokkaa ei voi vaihtaa kesken kauden.

SPORTTITURVA TUOTESELOSTE

Vakuutusehdot > > > (PDF)

Huom! Lisenssimaksua ei voi enää maksaa suoraan liiton tilille. Vapaaottelun lisenssimaksut voi hoitaa ainoastaan osoitteessa https://lisenssi.sportti.fi/?lid=14771.

Lisenssin maksaminen

Lisenssi hankitaan osoitteessa https://lisenssi.sportti.fi/?lid=14771.

1. SIVU: HENKILÖTIEDOT

> Tarkista, että olet hankkimassa Potkunyrkkeilyliiton lisenssiä ja valitse lajiksi Vapaaottelu. Täytä tämän jälkeen henkilötietosi

> Siirry sivun alalaidasta toiselle sivulle painamalla Seuraava-painiketta.

2. SIVU: LISENSSITIEDOT

> Tarkista antamasi henkilötiedot ja valitse (tutustuttuasi lisenssin tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin) itsellesi lisenssi vaihtoehdoista, jotka ovat syntymäaikasi perusteella sinulle sopivat. (Tuoteselosteen ja vakuutusehtojen lukemista varten tarvitset ilmaisen Acrobat Reader -ohjelman, jonka voit ladata osoitteesta adobe.fi.)

> Valitse rullavalikosta seurasi ja siirry eteenpäin painamalla Seuraava-painiketta.

3. SIVU: HYVÄKSYMINEN

> Tarkista valitsemasi lisenssin tiedot sekä tutustu halutessasi vielä lisenssin tuoteselosteeseen sekä vakuutusehtoihin.

> Ruksaa kohta ”Olen tutustunut lisenssin tuoteselosteeseen ja hyväksyn Sporttiturvan ehdot.” (Vaikka sinulla on oma tapaturmavakuutus, on sinun silti merkittävä k.o. kohta.)

> Seuraava-painiketta painamalla hyväksyt laskun lisenssistä ja siirryt sivulle, jolta saat maksutiedot.

4. SIVU: MAKSAMINEN

> Tarkista vielä kerran antamasi tiedot.

> Alempana sivulla on esitäytetty tilillepanokortti, jossa on maksutiedot kuten viitenumero, jota ilman lisenssiä EI saa maksaa.

> Jos sinulla ei ole Nordean verkkotunnuksia, voit kirjoittaa tilillepanokortista maksutiedot muistiin tai printata laskun tai tallentaa sen omalle koneellesi, jolloin voit maksaa lisenssin itsellesi sopivalla tavalla.

> Jos sinulla on tunnukset Nordean verkkopankkiin, voit siirtyä suoraan omalle pankkitilillesi painamalla tilillepanokortissa olevaa verkkomaksupainiketta.

HUOM! Lisenssin maksamisesta ei toimiteta erillistä todistusta tai korttia. Jos sinulla on tarvetta todistaa lisenssisi voimassaolo, säilytä maksustasi tosite (esim. tuloste verkkopankistasi tai pankkiautomaatin kuitti), jota voit pitää vaikkapa lajipassisi muovitaskussa.

Lisenssinsä maksaneiden tietoja ylläpidetään Sporttirekisterissä.

Lisätietoa verkko-ostosta ja tunnuksista: http://www.slunet.fi/sporttirekisteri/sporttirekisteri/

Vakuutukseton lisenssi

Mikäli sinulla on oma tapaturmavakuutus, joka kattaa (erityisesti oman lajisi) urheiluvammat, niin valitset vakuutuksettoman lisenssin. Ammattilaiset valitsevat aina vakuutuksettoman lisenssin ja syöttävät lisenssilomakkeelle muualta hankitun vakuutuksen tiedot.

Vakuutuksettoman lisenssimaksun edellytyksenä on, että maksaja täyttää lisenssin korvaavan vakuutuksen tiedot (vakuutusyhtiö ja vakuutusnumero) niille varattuihin kenttiin lisenssin oston yhteydessä. Korvaavan vakutuuksen tiedot kirjataan Sporttirekisteriin lisenssin haltijan tietoihin. Vakuutustodistusta ei tarvitse toimittaa erikseen liitolle.

Vakuutuksellinen lisenssi

Mikäli sinulla ei ole tarpeeksi kattavaa omaa vakuutusta, valitset vakuutuksellisen lisenssin.

Vakuutuksellisessa lisenssissä noudatetaan Urheiluvakuutuksen vakuutusehtoja. Voimassa olevat vakuutusehdot saat lisenssin oston yhteydessä tai Pohjolan konttorista www.pohjola.fi. Lisätietoja vakuutuksesta saat Pohjolasta puh. 0303 0303.

JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ TAI OLET EPÄVARMA LISENSSIN LUNASTAMISEEN LIITTYVÄSSÄ ASIASSA, PYYDÄMME OTTAMAAN YHTEYTTÄ SUOMEN POTKUNYRKKEILYLIITON TOIMISTOON:
Pauliina Salonen, tietohallintoassistentti
lajipalvelut[at]slu.fi
puh. 09 3481 2005

Antidoping-sopimus

Kaikkien Suomen Vapaaotteluliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvien kilpailijoiden ja heidän huoltajiensa/valmentajiensa/muiden tukihenkilöiden tulee allekirjoittaa Suomen Vapaaotteluliiton kanssa antidopingsopimus ennen liiton alaiseen toimintaan osallistumista. Alaikäisen lisäksi sopimuksen allekirjoittaa myös hänen laillinen huoltajansa.

Vain antidopingsopimuksen allekirjoittaneet henkilöt voivat osallistua kilpailutoimintaan. Allekirjoitettu sopimus tulee toimittaa osoitteeseen Suomen Vapaaotteluliitto, Kotitontuntie 1, 02200 Espoo.

Antidopingsopimus (PDF) > > >

Suomen Vapaaotteluliitto antidopingohjelma

Lomakkeita tulostettavaksi kilpailujärjestäjille.